Raluca si Costin nunta Bucuresti

Mereu cand trebuie sa scriu am foarte multe idei si ajung sa las la inceputuri postarilor doar o mica parte din ele..asa ca voi alege ideile cele mai importante la acest post, o sa punctez relationarea cu acesti oameni deosebiti si ce am vrut eu sa obtin..iar de la voi vreau sa stiu daca am reusit. Raluca si Costin sunt pentru mine compatibilitate la prima vedere, ca idei, temperamente. Era de asteptat sa devenim prieteni si sa ajungem sa lucram armonios impreuna, ceea ce se va observa probabil in fotografiile de mai jos. Te simti important, te simti apropiat, te simti cum vrei sa te simti mereu langa oameni, de-al lor si prin asta vreau sa punctez faptul ca modul in care ei au interactionat cu mine si inca o fac este foarte fain! Raluca este o tipa dinamica, mereu entuziasmata si receptiva, iar Costin un tip care intelege importanta fotografiilor si cu care am reusit de la inceput sa pot conversa foarte usor. A dat importanta atat detaliilor legate de organizare, cat si calitatii interactionarii noastre.
Fotografiile, din punctul meu de vedere, sunt la fel ca ei, pline de viata, de emotii, entuziasm si de culoare la propriu si la figurat. Faptul ca eu imi conduc atentia asupra trairilor este nimic altceva decat propria mea convingere ca fotografia de nunta este legata de modul natural al fiecaruia de a fi, de a trai acea zi, sustinuta si de concluzia ca emotiile niciodata nu se vor demoda intr-o rama.
Clasicul “vizionare placuta” este deja cliseu. E posibil ca vizionarea sa fie destul de indelungata, fotografiile nu sunt tocmai putine, insa tind sa cred ca merita atentia si parerile voastre.