Catalin si Florentina nunta Piatra Neamt

Am reusit inca odata sa pregatesc un nou articol pentru voi si in special pentru Catalin si Florentina, un cuplu care m-a facut sa ma simt foarte bine in preajma lor, cu o atitudine pozitiva si cu o pofta de viata superba.
Nunta celor doi tineri a fost plina de emotii, voie buna si oameni care s-au bucurat alaturi de ei, imi pare bine ca au ales ca eu sa fiu fotograful nuntii lor, consider ca am avut ce surprinde acolo, dar voi veti hotari asta dupa ce o sa analizati fotografiile.
Sa fii fotograf de nunta nu e doar un job, e o pasiune si cu atat bucuria e mai mare cand cei care te aleg pe tine sa fii fotograf la nunta lor iti transmit aceasi stare pe care o au si ei si te simti ca faci parte din acel eveniment. Nu am reusit sa aleg doar cateva fotografii, consider ca e mai important sa “treci” un om prin toate starile de la o nunta, decat sa il impresionezi cu cateva cadre “wow”, as vrea mai degraba ca feeling-ul de la final sa fie mai mult decat un “wow” al impresiei ci o intreaga traire! Astept parerile voastre!