Natura si Iubire.Vera si Tudor-Balea Lac

Voi aveti un loc in care simtiti ca totul e firesc? in care oriunde te uiti totul e cat se poate de normal si de organizat, chiar in propria dezorganizare? Pentru mine natura e locul in care toate aceste lucruri se intalnesc si ma face sa simt ca ceea ce transmite e cu adevarat pur.

Poate ca am ajuns sa ne bucuram prea putin de “iubirea” pe care natura o ofera prin felul ei de a fi, poate ar trebui sa ne petrecem mai mult timp in natura si sa invatam de la ea, iar eu aleg sa fotografiez iubirea, cea dintre doi oameni intr-un loc plin de asemenea trairi, natura.

Am ales impreuna cu Vera si Tudor un loc pe care il consider superb, o capodopera a naturii, lacul Balea, un loc care promite multe, mai ales cand vine vorba de fotografierea unui cuplu, in natura. Cei doi tineri mi-au facut ziua mai buna, a fost foarte placut sa pot fotografia cu atat de multa lejeritate datorita faptului ca legatura lor si modul lor de a se exterioriza si interactiona era foarte deschisa.

Daca ar fi o motivatie clara a unei sesiune de logodna, sau de cuplu, as putea sa spun ca aceasta e o activitate mult mai fireasca si obisnuita, un cadru mult mai relaxat al interactiunii dintre doi indragostiti, a exteriorizarii legaturii pe care o au si pe care o pot pastra ca amintire, prin fotografii.

P.S: fotografii de la nunta celor doi tineri aici!