Vera si Tudor, nunta la conac.Fotografi nunta- conacul Haseldorf, Brasov.

Tot mai des intalnesc cupluri care se iubesc intr-un mod in care e imposibil sa nu fii incantat sa interactionezi cu ei, sa vezi modul lor de a privi lucrurile..impreuna! Oamenii se indragostesc, evolueaza, isi maturizeaza relatiile iar cu timpul devin ca un vin bun, matur..nobil.

E foarte interesant sa intalnesti cupluri care au entuziasmul primei zile mereu, care au acea chimie unul pentru altul si totul vine atat de natural si de simplu incat, pentru mine ca fotograf e un prilej, sa pot imortaliza asemenea momente!

     Pablo Picasso spunea ca “un artist obisnuit copie, iar unul foarte bun fura” tot mai des incerc sa fur momentele si sa le tin in amintiri, insa fara a fi prea incisiv! Asta am incercat si la nunta acestui celor doi tineri, Vera si Tudor, cei care m-au inspirat sa scriu randurile de mai sus, dar mai ales sa reusesc sa realizez fotografiile pe care urmeaza sa le vizionati, asta daca nu va plictisesc pana acolo:))!
A fost foarte placut sa pot discuta si comunica foarte deschis despre ceea ce isi doresc ei ca si cuplu, despre ce am putea face impreuna si care sunt liniile mari pe care ar trebui sa ne bazam.
     Ca de obicei fotojurnalismul pe parcusul evenimentului a facut ca amintirile lor sa aiba parte de cat mai multa naturalete si emotie, de cat mai mult firesc.
     Va doresc vizionare placuta, logodna o puteti vedea aici!