Nunta intima in Bucuresti!Ana si Andrei, o nunta la hambar

Da, o nunta intima chiar in Bucuresti! Ana si Andrei au ales sa isi organizeze nunta intr-un cadru intim si relaxat, aproape de natura desi prima parte a evenimentului respectiv pregatirile, ceremonia si cateva cadre de cuplu cu ei doi au fost facute in capitala. Insa totul a fost ales cu atentie, pregatirile au avut loc acasa, au considerat ca ii reprezinta mult locul in care locuiesc asa ca am incercat sa suprindem acolo momentele dinaintea cununiei religioase, de la pregatirile lui Andrei, ale Anei iar mai apoi first look-ul lor!

Desi ziua a fost ploiasa, mai ales in prima parte am ales o locatie de interior impreuna cu ei pentru sesiunea foto, apoi la intrare am putut sa stam sub copaci si sa suprindem cateva cadre cu ei doi si cu buburuza galbena!

Dupa cununia religioasa ne-am indreptat spre locatie, The green spot wedding barn un loc frumos, langa natura si cu un iz de simplitate care a contrastat frumos cu tematica “cele 4 anotimpuri” aleasa de miri!

Vremea parea ca nu ne va ajuta, insa cu putin noroc am avut cateva “portite” de vreme fara ploaie, iar la apus chiar si soare a fost necesar sa ii “furam” pe protagonisti de la dans, si, sa lasam lumina sa isi faca treaba!

Vizionare placuta!