Despre mine

 

 

Iata, cititorule, cateva detalii despre mine. Chiar daca uneori filosofez cam mult, sunt de parere ca o fotografie “pastreaza” acele franturi dintr-un moment unic care mai apoi va crea pentru fiecare persoana o traire mai intensa.

Imi place sa creez o poveste, care “vorbeste” vizual despre toate clipele pe care impreuna cu oamenii care colaboreaza cu mine, am ales sa le consideram memorabile. Sunt de parere ca totul este relativ, insa in tot relativismul acesta e foarte interesant ca noi, oamenii. Avem de multe ori un tot unitar individual care e compatibil cu totul unitar al altor persoane.

Pot sa spun ca sunt norocosul care are ocazia sa inghete intr-o fotografie conexiunea si emotia transmisa de toti cei cu care lucrez. Despre semnificatia fotografiei in viata mea sunt multe de spus dar pentru a rezuma in cateva cuvinte ar fi: pasiune, fericire, socializare si multa determinare…

Primele mele fotografii?

O simpla joaca care s-a transformat apoi intr-o curiozitate spre a cunoaste cat mai multe. Petreceam mai mult timp descoperind noi secrete tehnice si artistice dupa care au urmat primele proiecte care m-au ajutat sa realizez ca exista posibiltatea de a imbina munca si pasiunea.

Trairile primului eveniment au fost destul de puternice deoarecere aveam o prima indatorire importanta, amintirea mirilor era in mainile mele. Curajul si indemanarea au aparut odata cu experienta castigata si cu autenticitatea stilului abordat. Totodata a crescut si dorinta de a transmite prin fotografiile mele ceva aparte si special. Am o filosofie pe care as dori sa o impartasesc cu voi- fotografia e arta de a captura pentru eternitate efemeritatea unui moment. Asa ca va invit sa vizualizati o parte din povestile pe care am reusit sa le surprind de-a lungul experientei mele.


Razvan Lupan